Hodnocení 2021-2022

Zimní soustředění CRHOV 21.-23.1.2022

V této nelehké době jsme se odvážili…. a vyšlo to…moc jsme se těšili a dotáhli jsme to do úspěšného konce. Družstvo mladších a starších žáků doplněné staršími minižáky si užívalo zimního soustředění v nedalekém Mezihoří. Natěšení všech na zážitky, tři dny bez rodičů, lyžování, turistiky a společných sněhových radovánek bylo veliké a tak plán byl jasný….

HORKA JEDE NA HORY !!!

První příjezdový den byl pojat ve skromném a pohodovém nastartování před nadcházejícím programem. Večer si všichni užili společných her a také byla na programu polštářová bitva….no…chata vydržela, ale měla namále…Druhý den našeho soustředění byl za odměnu noční příděl sněhu a pokračující luxusní počasí pro všechny. Modrá obloha, slunce a výborně připravená sjezdovka v nedalekém Ski areálu Zborov. Lyžovačku a relax jsme si užili až do pozdního večera. Po příjezdu nás čekala skvělé menu šéfkuchaře a večerní program ve znamení vyprávění vtipů a pantomimy. Hráči vymýšleli skvělé hádanky a tak o zábavu bylo postaráno. Na závěr si všichni opět dali polštářovou bitvu, která již nebyla tak agresivní, protože únava nás všechny po lyžování doběhla a potrestala nás. Poslední den a zároveň odjezdový, jsme si dali trochu fyzicky náročnější cca.10km turistický výšlap v celku hlubokém sněhu na chatu Gansberg… s převýšením 250m na 4km. Některým tato cesta z počátku dala hodně zabrat, ale nakonec ji zdárně zvládli. Při zpáteční cestě jsme využili velkého přídělu sněhu a soutěžemi všemožného stylu si okořenili konec soustředění. Vrátili jsme se sice hodně mokří, ale s nezapomenutelnými zážitky.

Celé soustředění jak lyžování tak i turistiku a zábavu jsme si užili a věříme, že se sem opět vrátíme, nejen v zimě, ale i na letní přípravné soustředění před novou sezónou.

Chceme poděkovat vše hráčům za skvělé 3 dny a také celému personálu / Ruslerová Jana, Rusler René, Hanáček Tomáš, Němec Petr/ za skvělou práci jak v kuchyni tak i s vytvořením zábavného programu.

Hlavní dík zaslouží Tomáš Hanáček, bez kterého bychom tohle soustředění nemohli uskutečnit.

Děkujeme Tome !!!!!!

Zhodnocení podzimní sezóny starších žáků, ročníků narození 2007-2008, hrajících v Lize Olomouckého kraje

Do sezóny jsme vstoupili velmi neprofesionálně. To znamená, že prázdninová příprava byla velmi pasivní, a to po velmi dlouhé době zcela nejhorší. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti – toto známé rčení šlo zcela opačným směrem. Z tohoto faktu je třeba se poučit, aby se v budoucnu již nic podobného neopakovalo.

Ještě na přípravném turnaji na domácím hřišti a také na Házenkářském  festivalu v Lovosicích jsme bojovali a předváděli velmi slušné výsledky

Ale to bylo vše… Jakmile začala mistrovská soutěž Ligy Olomouckého kraje starších žáků, tak se Horka, která jede… pomalu zastavila a byla k nepoznání. Bohužel se projevil všechen negativní přístup jak na začátku, tak i v průběhu podzimu. Nechceme se vymlouvat na to, že máme velkou a dlouhodobou marodku některých hráčů. Sice je to pravda, ale je třeba i s tímto počítat a vzájemným propojením a kvalitním přístupem všech hráčů táhnout v těchto těžkých chvílích za jeden provaz.

Bohužel jsme za celý podzim nikoho nepřesvědčili, že na hřišti má hrát tým, úspěšný z minulých sezón. Tedy Horka, která jede… a předvádí důraznou obranu a bojovný, úspěšný útok.

Nám trenérům nevadí, že prohráváme, ale jak prohráváme. Alibistickou obranou, nekolektivním přístupem jak v obraně tak i v útoku. Jsme prvním rokem v kategorii staršího žactva a ročníkově ztrácíme věkový kontakt proti ostatním soupeřům. Máme jen 1-2 hráče ročníku 2007 a potom už jen polovinu ročníku 2008. Proto si musíme vypomáhat hráči ročníků 2009 – 2010 z mladších žáků. V této souvislosti je třeba ocenit a vyzdvihnout právě tyto mladší žáky, protože bez nich bychom k žádnému utkání nenastoupili a museli se ze soutěže odhlásit.

V konečné tabulce ligy staršího žactva OLKSH jsme skončili na předposledním místě před SK HFP Prostějov, se kterým jsme nemohli odehrát poslední soutěžní utkání podzimní části sezóny z důvodu marodky soupeře a karantény jeho hráčů, zaviněné Covid-19.

Liga olomouckého kraje – starší žáci – Český svaz házené (handball.cz)

Máme před sebou zimní přestávku, ale uplatňovaná opatření proti Covid-19 nám omezila možnosti získávat další zkušenosti na halových turnajích v Rožnově pod Radhoštěm a v Praze, které byly zrušeny. Budeme se muset snažit získat opět naši potřebnou jiskru v domácích přípravných turnajích, přátelských zápasech a během fyzické přípravy v okolní přírodě.

Tak s chutí do toho! V zimní přestávce musíme zabrat a všechny opět dostat do varu, abychom už brzy mohli potěšit oko nejednoho diváka !!!!

Věříme, že se opět dostaneme do hry i přes velkou ztrátu dvou hráčů, kteří z našeho družstva odešli po dlouhých šesti letech. Jedná se o kvalitní křídlo a spojku Tomáše Sobka, který přechází do konkurenčního družstva HBC Olomouc a Šimona Skřivánka, která dostal velkou šanci prokázat své kvality v FK Holice. Oběma hráčům přejeme, ať se jim na novém působišti daří a vzpomínají na společné zážitky, které v Horce prožívali již od družstva minižáků a které jim už nikdo nevezme !!!

20.11.2021       6.kolo starší žactvo LOK  – odložené utkání z 30.10.2021   

TJ Sokol Horka nad Moravou – SK Žeravice  17:30 (8:16)

Podzimní sezóna se pomalu blíží ke konci a většina družstev mají už veškerá utkání odehrané. My bohužel patříme k těm, co ještě musí odehrát některá odložená. Tyto dvě utkání proti HFP Prostějov a SK Žeravice jsme museli odložit pro nemoc, karanténu a Covid-19 z naší strany i ze strany soupeřů. A právě tento víkend jsme měli na pořadu první dohrávku s družstvem SK Žeravice.

K soupeři jsme odjížděli značně oslabení a pro to nám museli z větší části pomoci mladší žáci.Od prvních minut jsme se soupeře nezalekli a drželi s ním krok. Sice jsme stalé prohrávali, ale rvali se a bojovali o každý míč na hřišti. Konečně po dlouhé době jsme se přibližovali ke standardu naší hry jak v bojovnosti v obraně tak i síle v útoku. Ke konci poločasu nám sice docházeli síly, ale ceníme si všech hráčů za statečnost odolávat a hrát stále na plno. O přestávce jsme si řekli, jak nepolevit, zvýšit obrátky a ještě předvést soupeři i divákům, že to nedáme zadarmo, a že to soupeř nebude mít vůbec lehké. To se také z části povedlo a druhý poločas jsme prohráli jen o 5 branek a bylo vidět na všech hráčích, že do toho dali vše a i přes prohru byly spokojeni a těšilo je, že to nevzdali a bojovali až do konce.

Přesně tak to zhodnotili i trenéři a poděkovali všem hráčům za předvedenou hru a za výkon, který jsme opravdu už dlouho z naší strany neviděli. Podotýkáme, že polovina hráčů byla až o 3,5 roku mladších a proto hodnocení bylo nadmíru kladné.

Děkujeme všem hráčům za bojovnost a nebojácnost !!!

A také rodičům za Fans kulisu v hledišti !!!

Sestava a branky: Sobek Tomáš 7/0, Hanáček Matěj 4/0, Pešek Vojtěch 3/0, Hoferek Matěj 1/0, Fiala Adam 1/0, Šrot Damián 1/0, Vánský Radim 0, Jenš David 0, Vánský Radim 0 Brankář: Rusler Martin 34,7%

13.11.2021       8.kolo starší žactvo LOK       

Házená Uničov – TJ Sokol Horka nad Moravou          26:13 (11:7)

Další utkání opět ve stejném rytmu. Nedůraznou obranou jsme opět nechali soupeře se hladce prosazovat a celé utkání tak mít pod svou taktovkou. Začátek utkání nám opět dělalo problémy s lepením míče. Bohužel nemáme možnost mít trénink v hale, kde se dá lepit, a když hala je přizpůsobená k lepení je neskutečně vytížená a naše maličkost se nemá šanci časově vměstnat do rozvrhu. Se soupeřem jsme v první polovině utkání drželi krok, ale to bylo z naší strany vše. V druhé polovině zápasu jsme sice obranu trochu zlepšili, ale na víc než na tento výsledek to nestačilo. Je mi líto všech hráčů, že celou podzimní část se potýkáme s těmito nešvary. V žádném případě mi nejde o to, jestli prohrajeme nebo vyhrajeme, ale na prvním místě je pro mě styl hry, bojovnost, komunikace, vzájemné se podržení v těžkých chvílích, vyhecování a radost ze hry.

Bohužel se nám vytrácí ta Horka, na kterou jsme byli zvyklí a hlavně hrdí co na hřišti předváděla.

Je třeba s hráči najít nový směr a hlavně překonat toto období dospívání a opět se co nejdříve nastartovat.

Pochvala jak v útoku, tak v obraně tryskomyši Radimu Vánskému…. v tomto utkání vzor pro ostatní…

Sestava a branky:Spáčil Václav 4/0, Hanáček Matěj 3/0, Sobek Tomáš 2/0, Vánský Radim 2/0, Pešek Vojtěch 1/0, Fiala Adam 1/0, Hoferek Matěj 0, Sladký Alexandr 0, Dokoupil Milan 0, Jenš David 0, Brankář: Rusler Martin 23,5%

07.11.2021       7.kolo starší žactvo LOK       

TJ Sokol Horka nad Moravou – SK HFP Prostějov

Z důvodu zdravotních problémů (karanténa a nemoci hráčů ) družstva soupeře bylo utkání odloženo.

30.10.2021       6.kolo starší žactvo LOK       

SK Žeravice – TJ Sokol Horka nad Moravou  

Z důvodu zdravotní problémů (karanténa a nemoci hráčů ) našeho družstva bylo utkání odloženo.

24. 10. 2021 5. kolo starší žactvo LOK

TJ Sokol Horka nad Moravou – Tatran Litovel 14:39

V šestém kole Ligy Olomouckého kraje straších žáků jsme se představili jako domácí tým ve vypůjčené hale v Olšanech u Prostějova. Soupeřem nám byl nejen papírově silnější Tatran Litovel.

I když se zdravotní situace v týmu od minulého týdne zlepšila, na náš herní projev to nemělo větší vliv. Nebyli jsme schopni řádně zpracovat nalepený balon a neproměňovali ani vyložené šance. Soupeř byl naopak lepší v obraně a rychlejší v útoku, a proto nás jasně přehrával.

Naši starší žáci tedy nijak nezazářili a do tabulky si započítali opět prohru. Přesto děkujeme za diváckou podporu a napříště se budeme snažit rozjásat ochozy větším množstvím vsítěných gólů.

Sestava a branky: Spáčil Václav 6/1, Hanáček Matěj 3/1, Skřivánek Šimon 2/0, Sobek Tomáš 2/0, Vánský Radim 1/0, Hoferek Matěj 0, Jenš David 0, Kubín Matěj 0, Šrot Damián 0

Brankář: Rusler Martin

Trenéři: Hrachovinová Andrea, Rusler René

16. 10. 2021 4. kolo starší žactvo LOK 

Házená Velká Bystřice – TJ Sokol Horka nad Moravou 30:14 (17:8)

Na zápas v pátém kole Ligy Olomouckého kraje straších žáků jsme vyrazili v sobotu po poledni do Velké Bystřice. Vzhledem k marodce jsme nastoupili ve velmi oslabené sestavě bez hráčů na střídání. Z tohoto důvodu měl zápas téměř od začátku jasný průběh, a to bohužel v režii domácího týmu.

Naši bojovníci však nic nevzdávali a odvážně se pouštěli do kombinací v útoku a v obraně srdnatě hájili svoji svatyni. V druhém poločase se do bojů v poli mimořádně zapojil i brankář Martin Rusler a aspoň trochu posílil vyčerpanou šestku. V brance se pak netypicky přestavil Matěj Kubín. Ke konci však všem našim hráčům už docházely síly a nutno říct, že na hřišti nechali opravdu všechno.

Přes nepříznivý výsledek si celý okleštěný tým zaslouží pochvalu, protože ani v závěru neztrácel naději a bojoval až do závěrečného hvizdu.

Děkujeme za podporu od vytrvalců z řad diváků a hledíme vstříc pozitivnějším výsledkům.

Sestava a branky: Hanáček Matěj 7/3, Spáčil Václav 4/1, Dvořák Ondřej 1/0, Jenš David 1/0, Rusler Martin 1/0, Kubín Matěj 0, Vánský Radim 0

Trenéři: Hrachovinová Andrea, Rusler René

10.10.2021       3.kolo starší žactvo LOK       

TJ Sokol Horka nad Moravou – TJ Sokol Centrum Haná       21:30 (9:16)

V dalším utkání jsme se tento víkend pokoušeli prosadit proti soupeři z družstva TJ Sokol Centrum Haná. Konečný výsledek 21:30 vypadá smutně, ale všichni naši hráči bojovali až do konce. Bohužel už druhý zápas po sobě jsme předvedli, vlastně nepředvedli naši zatím vždy bojovnou a tvrdou obranu. Pokud tato část hry nefunguje, nemůžeme uspět. Tak snad v dalším utkání, i když nevyhrajeme, tak obranný val se budeme snažit zpevnit a předvedeme opět naši tvrdou obranu, sílu a obětavost v ní. Uděláme pro to maximum.

Děkujeme za povzbuzování diváků po celé utkání !

Soupeři gratulujeme k výhře.

Sestava a branky: Skřivánek Šimon 7/0, Pešek Vojtěch 5/2, Spáčil Václav 5/0, Dvořák Ondřej 3/0, Šrot Damián 1/0, Sobek Tomáš 0, Jenš David  0, Vánský Radim 0, Hanáček Matěj 0, Sladký Alexandr

Brankář: Rusler Martin 33,3%Trenéři: Hrachovinová Andrea, Němec Petr

03.10.2021       2.kolo starší žactvo LOK       

HBC Olomouc – TJ Sokol Horka nad Moravou                       30:20 (15:10)

Jak jsme již dříve zmínili tak není v této soutěži a v tomto ročníku již lehkého soupeře. To platí i pro druhé kolo ligy Olomouckého kraje staršího žactva, kdy jsme nastoupili proti družstvu HBC Olomouc na jeho domácí palubovce. Dnešní utkání se nám po dlouhé době vůbec nepovedlo. Obrana alibistická, nekolektivní spolupráce bez šťávy a energie. V útoku se nedařilo ze začátku utkání proměňovat a tak jsme dali soupeři možnosti již od začátku utkání vzít vše do svých otěží a dotáhnout utkání do vítězného konce.

Není třeba se z toho trápit, ale zvednout hlavu a opět hrát tak jak jsme zvyklí, s bojovností a střeleckou úspěšností a radostí!!!

Soupeři gratulujeme k výhře.

Sestava a branky: Pešek Vojtěch 13/3, Spáčil Václav 3/0, Hanáček Matěj 3/0, Skřivánek Šimon 1/0, Sobek Tomáš 0, Jenš David  0, Dvořák Ondřej 0, Vánský Radim 0, Hoferek Šimon 0, Fiala Adam 0, Šrot Damián 0

Brankář: Rusler Martin 34,78%

Trenéři: Hrachovinová Andrea, Jurečková Miloslava, Němec Petr

26.09.2021       1.kolo starší žactvo LOK       

TJ Sokol Horka nad Moravou – TJ Cement Hranice  20:20 (12:11)

V prvním kole ligy starších žáků Olomouckého kraje jsme narazili na silného soupeře z Hranic. Družstvo disponuje hráči, kteří jsou na tom velice dobře. Naše družstvo je prvním rokem v této kategorii a tím pádem i nižšího věku s méně zkušenostmi i fyzickou vyspělostí….

Do utkání jsme šli s cílem zápas odehrát s co největším nasazením. Věděli jsme, že to bude velmi těžké a celková doba 2x25minut, což je pro nás nová skutečnost v této kategorii nebude určitě hrát pro naše barvy. Musíme také podotknout, že v této kategorii už není lehkého soupeře a veškerá střetnutí budou fyzicky náročná a budou také velmi bolet.

Začátek utkání byl spíše oťukávanou z obou stran. Na našich hráčích byl vidět ze soupeře respekt, ale první naši brankou vše opadlo a začal tvrdý vyrovnaný souboj. Do 20.minuty jsme se soupeřem drželi krok, ale v posledních 5 minutách jakoby protivník ztrácel sílu a my ho začali trápili. Dostali jsme se do 2-ou brankového vedení a všichni si zápas užívali a bojovali ze všech sil. Do druhé části jsme nastoupili za stavu 12:11. Bohužel jsme v útoku pár střel neproměnili a toho soupeř využil. Srovnal a dostal se až do 3 brankového vedení. Od této chvíle v době asi 5minut před koncem celého utkání se naši hráči s podporou všech dostávali opět do hry. Jako by do žil dostali dávku energie a soupeři opět předvedli, že svou kůži nedají jen tak zadarmo. Odměnou jim bylo vyrovnání a radost ze skvělého obratu a získání tak bodu z utkání před domácím publikem. Hlasitým potleskem od rodičů a diváků z publika si tak užili svou premiéru v lize starších žáků na domácím kolbišti.

DĚKUJEME všem našim hráčům jak z řad starších, tak i z nebojácných mladších žáků, kteří nám hodně pomohli odehrát toto velmi technicky a fyzicky náročné utkání.

Celé družstvo zaslouží pochvalu, ale jednoho hráče musíme pochválit více. A to Radima Vánského, který měl již v nohách jedno utkání mladších žáků. Svou tvrdostí a výbornou obranou, kdy se nezalekl až o 2 hlavy vyššího a fyzicky zdatnějšího soupeře… nám neskutečně pomohl. V brance se opět skvělými zákroky předvedl Rusler Martin.

Tento zápas patřil v posledních týdnech mezi nejvíce pozitivní pro náš herní posun a získávání zkušeností jak po stránce fyzické tak i pro řešení herních situací.

Ještě jednou děkujeme všem…..ne za body z utkání, ale za přístup ke hře, bojovnost, vytrvalost,

kolektivitu celého družstva a nadšení.

Sestava a branky:Sobek Tomáš 6/0, Hanáček Matěj 5/1, Pešek Vojtěch 5/2, Skřivánek Šimon 2/0, Jenš David 1/0, Dvořák Ondřej 1/0, Šrot Sebastian, Niessner Matyáš, Vánský Radim, Fiala Adam, Šrot Damián Brankář: Rusler Martin 48,7%
Trenéři: Hrachovinová Andrea, Jurečková Miloslava, Němec Petr

3.-5.9.2021 Házenkářský Festival Lovosice 2021 (starší žáci)

Již každoročně se konala v Lovosicích na začátku září přípravná akce pro všechny házenkáře v kategorii minižactva, mladšího a staršího žactva před začínající sezónou. Letos jsme si jeli již potřetí v řadě pro VELKÉ zkušenosti. Byly to opět krásné 4 dny, pln sluníčka, zážitků, radosti i slziček, ale hlavně zkušeností k nezaplacení. Ke každému zápasu bych musel napsat asi jednu A4 a stejně bych nevystihl vše, co se odehrávalo každou minutu na hřišti i mimo něj..…to musí člověk zažít na vlastní oči…..Takže jen výsledky a konečné hodnocení.

Výsledky družstva TJ Sokol Horka nad Moravou

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – DUKLA PRAHA 1 7:15

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – HK .A.S.A. LOVOSICE 2 16:6

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – VÝBĚR HBC/ŽERAVICE 9:13

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – TJ SPARTAK PŘÍBRAM 15:8

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – HK BANÍK MOST 17:10

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – TJ SOKOL OSTRAVA 7:16

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – TALENT PLZEŇ 10:9 (sedmičky 3:2)

TJ SOKOL HORKA NAD MORAVOU – SOKOL KOSTELEC LABEM 9:16

KONEČNÉ UMÍSTĚNÍ: 14.místo (4-0-4 90:93 -3 8b) z 23. družstev.

Z turnaje jsme jeli velmi spokojeni jak s plno zážitky tak i s výkonem celého družstva. Musíme podotknout, že jsme na turnaji byli ročníkově až o 3 roky mladší a tak výsledky byly nadmíru pozitivní. Všechna utkání byla odehrána v malém počtu hráčů, a proto nám v posledních zápasech docházeli síly hlavně v úspěšném zakončování. Obrana jako vždy fungovala až na malé výjimky velmi dobře. Všichni hráči v poli zaslouží velký potlesk a pochvalu za předvedené výkony a v brance za skvělé zákroky a velmi slušnou úspěšnost Martin Rusler. V poli se také velmi dařilo druhému brankáři Vojtu Peškovi. Všichni se již opět těšíme na příští rok a věříme, že to bude zase velká jízda. HORKA JEDE !!!!

Sestava a branky: Skřivánek Šimon 19/2, Spáčil Václav 19/1, Sobek Tomáš 18/2, Pešek Vojtěch 16/6, Hanáček Matěj 12/0, Jenš David 4/0, Vánský Radim 1/0, Drozd Jakub 1/1, Dvořák Ondřej 1/0, Kubín Matěj 8/0, Fiala Adam 3/0, brankáři: Rusler Martin 39,6% – 0/0. Trenéři: Ruslerová Jana, Němec Petr.

22.8.2021         Přípravný domácí turnaj staršího žactva

Předposlední víkend prázdnin patřil jako obvykle horecké házené. V sobotu se na domácím hřišti představilo s novými hráčskými akvizicemi družstvo mužů a bylo se na co dívat. Předvedená hra byla korunována skvělým 4.místem ze 6 družstev. Nešlo o výsledky, ale hlavně o předvedení nového týmu po tvrdé tréninkové přípravě o prázdninách. Tým se předvedl velmi pozitivně a v nové sezóně tak čekáme herní i výsledkový postup vzhůru. Všem hráčům i trenérům držíme pěsti a přejeme hodně zdaru.

V neděli přišla naše chvíle. Sešli jsme se v plném počtu 8hráčů….ANO, slyšíte dobře…bohužel to je vše z kategorie starších žáků a tím pádem jsme si museli vypomoci z řad mladšího žactva. V tomto módu budeme celý rok tvrdě bojovat a naši kůži nedáme jen tak zadarmo. Prázdninová příprava byla letos velmi tristní až k pláči. Bohužel jsme s tím i přes veškerou snahu nic nezmohli. Sešli jsme se postupně až během týdne a pár posledních dní před turnajem a snažili s pro to udělat maximum.

Počasí nám přálo a tak jsme vše využili každý den čtyřhodinovým přídělem fyzické a technické drezúry. Dle výkonu v každém utkání se něco podařilo a něco ne. Obrázek jsme si z turnaje udělali a budeme se snažit co nejdříve vše doladit a vylepšit. Za 14 dní nás čeká Házenkářský festival v Lovosicích, kde budeme hájit naše horecké barvy a pokusíme se naše fanoušky a hlavně sebe nezklamat.

Pochvala za turnaj platí pro celý tým, ale je třeba vyzdvihnout naše oba brankáře, kteří zaslouží potlesk za výborné zákroky v brance a nováčky z řad nových starších žáků a našich mladších žáků roč.2009 a 2010 za bojovnost a odhodlání se postavit větším a někdy až o 3,5 roků starším soupeřům.

Děkujeme všem…..děláte nám radost !!!!!!

Horka bojuje…….

Děkujeme fanouškům, rodičům a všem ostatním za podporu v hledišti …

Při vyhlášení byl oceněn nejlepším brankářem na turnaji náš Martin Rusler…blahopřejeme !

Tabulka výsledků

DRUŽSTVO123456BodySkórePořadí
Horka nad Moravoux10:116:10 9:510:111:122 36:494.
Uničov11:10x9:1713:144:155:142 42:705.
Litovel 10:6 17:9x 8:717:1516:1210 68:491.
Olomouc 5:914:13 7:8x10:177:112 43:586.
Rožnov p.R.11:10 15:415:1717:10x10:186 68:593.
V. Meziříčí 12:1 14:5 12:16 11:718:10x8 67:392.

Z výsledků je vidět, že máme 2. nejlepší obranu i přes velmi mladý a nezralý kádr. To nás těší a věříme, že budeme držet tento trend a vylepšovat co to půjde. V útoku zaostáváme, ale věříme, že i proti větším a starším hráčům se budeme postupem času zlepšovat a být více úspěšnější.

Sestava a branky: Skřivánek Šimon 9/1, Spáčil Václav 7/1, Sobek Tomáš 7/0, Hanáček Matěj 4/0, Vánský Radim 1/0, Jenš David 0, Drozd Jakub 0, Niessner Matyáš 0, Dvořák Ondřej 0, Herold Tomáš 0, Kubín Matěj 0, brankáři: Rusler Martin 46,8% – 1/0, Pešek Vojtěch 44,3% – 7/1. Trenéři: Hrachovinová Andrea, Němec Petr