Pozvánka na víkend 3. – 4. října 2020

NEDĚLNÍ DOMÁCÍ UTKÁNÍ SE ODEHRAJÍ V HALE VE VELKÉ BYSTŘICI, UL. LETNÁ

Vážení příznivci horecké házené,

na první říjnový víkend jsou naplánována další utkání našich týmů. V domácím prostředí se představí družstva starších minižáků, mladších dorostenců a mužů. Pokud nebude možné z důvodu nepřízně počasí hrát na Sokolce a utkání budou přeložena do některé z hal v blízkém okolí, potřebné informace najdete s předstihem na tomto klubovém webu. Jaká utkání nás tedy čekají?

V SOBOTU 3. ŘÍJNA

V 10.00 hod. nastoupí mladší dorost TJ Sokol Horka proti HBC Olomouc 1966.

Půjde o dohrávku utkání 1. kola severomoravské skupiny 2. ligy ČR mladšího dorostu, které nemohlo být sehráno v původním zářijovém termínu. Jak domácí, tak i hosté jsou v soutěži zatím bez bodu. Tým HBC v 2. kole soutěže prohrál na hřišti Tatranu Litovel 29:33, také pro naše dorostence bylo 2. kolo neúspěšné, když o uplynulém víkendu podlehli TJ Sokol Ostrava 13:39. Pokud v sobotu nastoupí naši kluci v početnější sestavě než před týdnem, zopakují bojovný výkon a vyvarují se zbytečných technických chyb, mají šanci na dobrý výsledek.

V NEDĚLI 4. ŘÍJNA

Od 12.00 hod. je na programu turnaj staršího minižactva.

Po zářijovém zahajovacím turnaji Olomoucké ligy za účasti 12 družstev se tentokrát tým TJ Sokol Horka během nedělního odpoledne na domácím hřišti utká se čtyřmi soupeři: Házená Velká Bystřice A, Házená Velká Bystřice B, TJ Sokol II Prostějov a SK Žeravice. Lze očekávat, že domácí družstvo bude také tentokrát zdobit nejen tradiční bojovnost, ale i stále se lepšící sehranost. Potěšitelné je, že trenérům se daří do hry úspěšně zapojovat i nové hráče. Můžeme se tak těšit na zajímavé zápasy!

V 15.00 hod. bude zahájeno utkání mužů Horky proti TJ Sokol Senice na Hané.

V 5. kole Moravskoslezské ligy se potkají týmy, které jsou po dosud odehraných zápasech sousedy v tabulce. Senice je se dvěma body na 8. místě (minulý víkend vyhrála na hřišti SK Žeravice 29:22), hráči Horky zatím s jedním získaným bodem figurují na 9. místě tabulky. Naše mužstvo může v tomto utkání napravit reputaci z uplynulého víkendu, kdy během 24 hodin odehrálo dvě mistrovská utkání. V neděli s týmem TJ Lokomotiva Suchdol nad Odrou prohrálo 19:31, o den později už sice předvedlo výrazně lepší výkon proti HC Hlučín, ale přesto prohrálo o dvě branky 25:27. Věřme, že naši hráči proti Senici navážou na zlepšenou hru z posledního zápasu a dva body zůstanou doma!

Která naše družstva budou hrát na venkovních hřištích?

V SOBOTU 3. ŘÍJNA

Od 9.00 hod. družstvo mladších miniházenkářů bude hrát na turnaji v Prostějově.

Naše nejmladší naděje se během turnaje utkají s pořádajícím TJ Sokol II Prostějov a Tatranem Litovel. Po zářijovém zahajovacím turnaji ve Velké Bystřici půjde o další prověrku, co nového se členové našeho družstva naučili a jaký pokrok při zdolávání házenkářské abecedy udělali.

V NEDĚLI 4. ŘÍJNA

Družstvo mladšího žactva se dopoledne představí na hřišti HBC Olomouc 1966.

V dalším kole Ligy Olomouckého kraje mladšího žactva čekají náš tým dvě utkání – v 10.15 hod. s TJ Cement Hranice a poté od 11.30 hod. s domácím HBC Olomouc 1966. Dobrou zprávou je, že oproti oběma soupeřům jsou naši kluci a holky velkými favority. Vždyť po čtyřech vítězných zápasech během dvou uplynulých víkendů patří Horce s osmi získanými body skvělé 1. místo tabulky! K tomu lze dodat už jen tradiční heslo HORKA JEDE!

Ve 13.00 hod. nastoupí mladší dorost Horky na hřišti HC Nový Jičín.

Ve dvou dnech čeká naše mladé družstvo další mistrovské utkání. Půjde o 3. kolo severomoravské skupiny 2. ligy ČR mladšího dorostu. Hráči Nového Jičína jsou zatím v tabulce se čtyřmi body na 3. místě a náš tým tak čeká hodně silný soupeř. Nicméně pokud kluci předvedou koncentrovaný a taktický výkon bez zbytečných chyb, rozhodně se nemusejí soupeře obávat.

Všem našim týmům přejeme co nejvíce herní pohody a úspěšně zvládnuté zápasy! Nezapomeňte naše barvy přijít podpořit tradičním Horka do toho!