Lednový program našich týmů

Vážení příznivci horecké házené,

ačkoliv je leden, naše družstva už pilně trénují na jarní sezónu, která se přihlásí, ani se nenadějeme. Vždyť například mladší dorost čeká první jarní mistrovské utkání již 22. února. Během ledna kromě běžných tréninků absolvují naše týmy i následující program:

MISTROVSTVÍ EVROPY V HÁZENÉ MUŽŮ

Již dnes se vydají zástupci našeho klubu na ME v házené mužů do Vídně, kde podpoří naše reprezentanty v bojích v základní skupině, dnes proti domácímu celku Rakouska. Kdo z vás do Vídně nedorazí, může duel sledovat od 18:15 hod. na kanálu Sport 2, stejně tak jako ostatní utkání české reprezentace.

Družstva miniházené

Obě věkové kategorie našich miniházenkářů se vydají ve dnech 24. – 26. ledna na zimní soustředění v Jeseníkách, kde jejich hlavním stanem bude již loni prověřená chata Olšanka. Naše nejmladší naděje se tak mohou těšit nejen na sníh, ale také na spoustu her a skvělé zábavy.

Mladší žactvo

V druhé polovině ledna zamíří na Vysočinu do Nového Veselí, kde se o víkendu 18. – 19. ledna v tamní sportovní hale zúčastní silně obsazeného turnaje Gorivo Cup 2020. Přihlášených je těchto 12 týmů: TJ Sokol NOVÉ VESELÍ, Sokol ÚJEZD U BRNA, TJ Sokol ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, 1. HC PARDUBICE, HK IVANČICE, Talent PLZEŇ, TJ Sokol HORKA NAD MORAVOU, TJ JM CHODOV, TJ Sokol VELKÉ MEZIŘÍČÍ, HBC OLOMOUC 1966, HC Dukla PRAHA, SKKP Handball BRNO.

Mladší dorost

V neděli 26. ledna od 9.00 hod. bude startovat na turnaji v hale DHK Zora Olomouc. Jeho pořadatelem je TJ Sokol Horka nad Moravou, proto budou vítáni všichni z našich příznivců, kteří pomohou s pořadatelskou službou (časomíra, zápis, bufet, focení).

Na turnaj se přihlásila tato družstva: TJ Sokol HORKA NAD MORAVOU, KH ISMM KOPŘIVNICE, TJ Slovácká Slavia UHERSKÉ HRADIŠTĚ, TJ Sokol VELKÉ MEZIŘÍČÍ, TJ Strojár MALACKY (SK).

Muži

Přípravný turnaj je čeká v sobotu 25. ledna od 8.00 hod. v hale DHK Zora Olomouc. Jeho pořadatelem bude opět horecký tým, který přivítá nejen tradiční rivaly, ale i týmy z druhé ligy. Kompletní přehled plně obsazeného turnaje můžete shlédnout zde: TJ Sokol Horka nad Moravou, TJ Meteor Orlová, HC Hlučín, TJ Lokomotiva Suchdol nad Odrou., HBC Olomouc, SK Kuřím, SK Droždín, Házená Uničov.